EN BÄTTRE FÖRSÄLJNING MED VISNINGSSTÄDNING

Ett rent och fräscht hem ger ett bättre intryck vid visningen och ökar givetvis förutsättningar vid en eventuell budgivning. Att allt är skinande rent och fräscht underlättar försäljningen och ger ett varmt och välkomnande intryck.

Att lägga lite extra tid och energi på att snygga till bostaden och att städa den grundligt brukar löna sig i form av en köpesumma som vida överstiger det som visningsstädningen kostade. Väl investerade pengar när bostaden ska presenteras för tänkbara köpare.

Vi på MB Cleanservice AB har lång erfarenhet av visningsstädningar och andra städtjänster och vet vad som krävs för att din bostad ska kunna visas från sin bästa sida.

Bra att tänka på inför visningsstäd är att se till att ha plockat undan så mycket som möjligt av de saker som ska vara borta vid visningen.
Tjänsten visningsstädning ingår i skattereduktionen (RUT-avdrag) för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden. Läs mer om RUT-avdrag här.

Personalen på MB Cleanservice AB vet precis vad man bör fokusera på vid en städning inför en visning.

Kort sagt så anpassar vi städtjänsten till det behov som finns och dina önskemål. Hör av dig till oss nu så berättar vi mer!

Vid kombinationen av visningsstädning och flyttstädning erhåller du som kund 20% rabatt på flyttstädningen. Vi erbjuder även flytthjälp om så önskas. Låt proffsen ta hand om hela processen från visningsstäd, flyttstäd och flytthjälp till den nya adressen.

Bra att veta

MB Cleanservice är experter inom flytt och städning i Malmö och Skåne med flera års erfarenhet. Tack vare vår unika flexibilitet och anpassningsbara möjligheter kan vi erbjuda tjänster till rimliga priser. Städning görs på önskad dag och tid, alternativt varje, varannan eller var fjärde vecka efter dina önskemål. Flyttstädning bokar vi efter kundens önskemål.

Som kund hos oss ingår alltid ansvarsförsäkring om en olycka sker. Dessutom är vi ett företag där trygghet och god kommunikation med våra kunder utgör en stor och viktig del av vår arbetspolicy. Du kan känna dig helt trygg när du anlitar oss!
Vi tar fullt ansvar för alla arbeten och du kan alltid nå en ansvarig hos oss om du skulle behöva det.

Vår Nöjd-Kund-Garanti är mycket enkel. Vi vill ha nöjda kunder. Vi på MB Cleanservice AB vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städbolag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100% Nöjd-Kund-Garanti. Helt kostnadsfritt. Så om vi har gjort något fel eller om du inte är nöjd med vår städning, då åtgärdar vi det du inte är nöjd med. Tänk dock på att du måste reklamera tjänsten till oss senast tre dagar efter servicetillfället.

Vår personal har lång erfarenhet av städning.
Bra villkor och kollektivavtal är en självklarhet för oss.
All vår personal i städfirman är försäkrade i Fora och företaget har kollektivavtal.
All personal på MB Cleanservice måste genomgå våra internutbildningar som grundar sig på kunskapskraven, innan de börjar jobba hos oss.

Våra kunder är #1, kvalitet är #2 och priset är #3. Vi är engagerade i att ge bra kvalitet till rätt pris.

Vi på MB Cleanservice tror på att goda kundrelationer bygger på ett ömsesidigt förtroende, god kommunikation och långsiktiga relationer.

En stor del av våra kunder är oss trogna i många år. Detta är vi väldigt stolta över, men det ställer också stora krav på oss som städ- och flyttfirma att fortsätta leverera och hålla våra kunder nöjda även i framtiden.

Den bästa reklamen sägs vara nöjda kunder, och det håller vi med om till 100%.
Därför har vi på MB Cleanservice skapat ett lojalitets/bonusprogram till våra kunder.

Rekommendera MB Cleanservice till dina vänner, bekanta, familjemedlemmar eller företag så belönar vi dig som trogen kund hos oss.

Det lönar sig att rekommendera MB Cleanservice och det kommer att synas på din faktura.

LÄS MER