Om MB Cleanservice AB

Hos oss får du

trygghet och kvalitet

till låga priser

MB Cleanservice, ett städbolag med lång erfarenhet i branschen.

Ett företag där trygghet och god kommunikation med våra kunder utgör en stor och viktig del av vår arbetspolicy. Vi tror på att goda kundrelationer byggs på ett ömsesidigt förtroende. Vi utgår ifrån kundens behov och önskemål och försöker vara tillmötesgående i alla lägen. Vår målsättning är att utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Vi erbjuder HemstädningStorstädningFlyttstädningFönsterputsButikstädningVisningstädningTrappstädning och Kontorsstädning inom Malmö med omnejd och flytt och flyttstäd inom hela Skåne.

Hos oss får du trygghet och kvalitet till låga priser. Alla våra tjänster omfattas av vår generösa Nöjd-Kund-Garanti.

Vår kvalitetsgaranti innebär att vi åtgärdar allt det du inte är nöjd med. Reklamation måste göras inom kort efter uppdragets slutförande.

Som kund hos oss ingår alltid ansvarsförsäkring om en olycka sker.

Vi har utbildad och fast personal. All vår personal genomför en internutbildning och jobbar enligt rutiner som följer Arbetsmiljöverkets föreskrifter.

Det är av stor vikt för oss att du skall känna dig trygg i att våra anställda finns på plats i ditt hem. Det är ett förtroende som vi tar på stort allvar och vi har beprövade säkerhetsrutiner på plats för att hantera bland annat nycklar, dörr- och larmkoder. Kontakta oss gärna för mer information om våra säkerhetsrutiner.

Vi lever låga priser. Detta kommer vi aldrig att ändra på. För information om vår prissättning och vår aktuella prislista för städtjänster, vänligen klicka här.