Vi är det självklara valet för dig som behöver professionellt utförd fönsterputsning.

En trevligare och ljusare hemmiljö förutsätter rena fönsterrutor när solen skiner in i ditt hem. Det här löser vi på MB Cleanservice med professionell fönsterputsning!

Med vår erfarenhet blir du garanterat nöjd och dina fönsterrutor skinande rena. Vi erbjuder dig en grundlig fönsterputsning både på insidan, utsidan och mellan glasen på dina rutor.

Vår personal utför arbetet snabbt, professionellt och effektivt. Stor vikt lägger vi vid att personalen ska vara trevlig och tillmötesgående vilket gör att du som kund kan känna dig trygg i samarbetet med oss.

Inför fönsterputsning

För att vi ska kunna utföra fönsterputsning behöver du som kund plocka bort alla föremål från fönsterbänken samt gardiner och annat som eventuellt kan försvåra arbetet. Resten sköter vi och ser till att du är nöjd med resultatet.

När du gör en förfrågan och vill boka en tid med oss behöver du informera oss om följande så att vi helt och hållet kan tillfredsställa dina behov:

  • Antal glasrutor
  • Storlek på fönsterrutorna (standard eller annan)
  • Spröjs – fast eller avtagbar?

Bra att veta

MB Cleanservice är experter inom flytt och städning i Malmö och Skåne med flera års erfarenhet. Tack vare vår unika flexibilitet och anpassningsbara möjligheter kan vi erbjuda tjänster till rimliga priser. Städning görs på önskad dag och tid, alternativt varje, varannan eller var fjärde vecka efter dina önskemål. Flyttstädning bokar vi efter kundens önskemål.

Som kund hos oss ingår alltid ansvarsförsäkring om en olycka sker. Dessutom är vi ett företag där trygghet och god kommunikation med våra kunder utgör en stor och viktig del av vår arbetspolicy. Du kan känna dig helt trygg när du anlitar oss!
Vi tar fullt ansvar för alla arbeten och du kan alltid nå en ansvarig hos oss om du skulle behöva det.

Vår Nöjd-Kund-Garanti är mycket enkel. Vi vill ha nöjda kunder. Vi på MB Cleanservice AB vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städbolag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100% Nöjd-Kund-Garanti. Helt kostnadsfritt. Så om vi har gjort något fel eller om du inte är nöjd med vår städning, då åtgärdar vi det du inte är nöjd med. Tänk dock på att du måste reklamera tjänsten till oss senast tre dagar efter servicetillfället.

Vår personal har lång erfarenhet av städning.
Bra villkor och kollektivavtal är en självklarhet för oss.
All vår personal i städfirman är försäkrade i Fora och företaget har kollektivavtal.
All personal på MB Cleanservice måste genomgå våra internutbildningar som grundar sig på kunskapskraven, innan de börjar jobba hos oss.

Våra kunder är #1, kvalitet är #2 och priset är #3. Vi är engagerade i att ge bra kvalitet till rätt pris.

Vi på MB Cleanservice tror på att goda kundrelationer bygger på ett ömsesidigt förtroende, god kommunikation och långsiktiga relationer.

En stor del av våra kunder är oss trogna i många år. Detta är vi väldigt stolta över, men det ställer också stora krav på oss som städ- och flyttfirma att fortsätta leverera och hålla våra kunder nöjda även i framtiden.

Den bästa reklamen sägs vara nöjda kunder, och det håller vi med om till 100%.
Därför har vi på MB Cleanservice skapat ett lojalitets/bonusprogram till våra kunder.

Rekommendera MB Cleanservice till dina vänner, bekanta, familjemedlemmar eller företag så belönar vi dig som trogen kund hos oss.

Det lönar sig att rekommendera MB Cleanservice och det kommer att synas på din faktura.

LÄS MER