100% Nöjd-Kund-Garanti med Flyttstädning

FLYTTEN BLIR ETT RENT NÖJE

Behöver ni hjälp med att röja upp och städa efter flytten? Det är inga problem alls, vi på MB Clean och Flytt kan sköta även den biten. Vi har resurser att städa stora ytor på ett professionellt och effektivt sätt och därmed göra flytten till ett rent nöje. Städningen kan annars vara den tråkigaste delen av en flytt men för oss är det ett jobb som ska göras på ett professionellt och snyggt sätt. Vi vill naturligtvis att nästa hyresgäst ska kunna få en ren och snygg start i sina nya lokaler precis som ni i era. Det kan ju också vara våra kunder. Vi använder bästa tänkbara produkter och sätter en heder i att vara snabba och noggranna och vi lägger också stor vikt vid detaljer även när det gäller städningen, vi vet vilka skrymslen och vrår som behöver extra tillsyn och ser sånt som många andra glömmer eller missar.

DET HÄR FIXAR VI VID EN FLYTTSTÄDNING:

Samtliga rum, inklusive kök och badrum

•Alla dörrar, dörrkarmar, dörrhandtag och skåpsdörrar torkas av. Garderober och skåp torkas även invändigt.
•Samtliga golvlister dammsugs och torkas av.
•Värmeelement dammas och rengörs.
•Fönsterkarmar och fönsterbänkar rengörs.
•Samtliga elkontakter torkas.
•Dammsugning av golv samt fuktmoppa samtliga golvytor.
•Avtorkning av ytterdörr.

Kök

• Samtliga skåp, lådor, luckor, paneler och dörrar som tillhör köket torkas av.
• Rengöring av allt kakel och fläckborttagning på väggar.
• Samtliga bänkytor och diskho rengörs.
• Samtliga vitvaror rengörs in- och utvändigt.
• Köksfläkt rengörs och ventiler för ventilation torkas av utvändigt.

Badrum och toaletter

• Tvättas från tak till golv.
• Avkalkning av ytor vid behov.
• Golvbrunn rengörs.
• Ventilation torkas av.
• Tvättmaskin, torktumlare, torkskåp rengörs in- och utvändigt. Filter görs rent.

Om din flyttstädning inte skulle bli godkänd, kommer vi att se till att omedelbart åtgärda detta. Reklamation måste göras inom kort efter uppdragets slutförande.

Bra att veta

MB Cleanservice är experter inom flytt och städning i Malmö och Skåne med flera års erfarenhet. Tack vare vår unika flexibilitet och anpassningsbara möjligheter kan vi erbjuda tjänster till rimliga priser. Städning görs på önskad dag och tid, alternativt varje, varannan eller var fjärde vecka efter dina önskemål. Flyttstädning bokar vi efter kundens önskemål.

Som kund hos oss ingår alltid ansvarsförsäkring om en olycka sker. Dessutom är vi ett företag där trygghet och god kommunikation med våra kunder utgör en stor och viktig del av vår arbetspolicy. Du kan känna dig helt trygg när du anlitar oss!
Vi tar fullt ansvar för alla arbeten och du kan alltid nå en ansvarig hos oss om du skulle behöva det.

Vår Nöjd-Kund-Garanti är mycket enkel. Vi vill ha nöjda kunder. Vi på MB Cleanservice AB vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städbolag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100% Nöjd-Kund-Garanti. Helt kostnadsfritt. Så om vi har gjort något fel eller om du inte är nöjd med vår städning, då åtgärdar vi det du inte är nöjd med. Tänk dock på att du måste reklamera tjänsten till oss senast tre dagar efter servicetillfället.

Vår personal har lång erfarenhet av städning.
Bra villkor och kollektivavtal är en självklarhet för oss.
All vår personal i städfirman är försäkrade i Fora och företaget har kollektivavtal.
All personal på MB Cleanservice måste genomgå våra internutbildningar som grundar sig på kunskapskraven, innan de börjar jobba hos oss.

Våra kunder är #1, kvalitet är #2 och priset är #3. Vi är engagerade i att ge bra kvalitet till rätt pris.

Vi på MB Cleanservice tror på att goda kundrelationer bygger på ett ömsesidigt förtroende, god kommunikation och långsiktiga relationer.

En stor del av våra kunder är oss trogna i många år. Detta är vi väldigt stolta över, men det ställer också stora krav på oss som städ- och flyttfirma att fortsätta leverera och hålla våra kunder nöjda även i framtiden.

Den bästa reklamen sägs vara nöjda kunder, och det håller vi med om till 100%.
Därför har vi på MB Cleanservice skapat ett lojalitets/bonusprogram till våra kunder.

Rekommendera MB Cleanservice till dina vänner, bekanta, familjemedlemmar eller företag så belönar vi dig som trogen kund hos oss.

Det lönar sig att rekommendera MB Cleanservice och det kommer att synas på din faktura.

LÄS MER