Flytta tryggt och säkert med oss!

Alla som utför flyttjänster måste ha ett tillstånd för yrkestrafik.
Yrkestrafiklagen (1998:490) säger att: ”Den som ställer fordon och förare till allmänhetens förfogande för att mot betalning utföra tjänster ska ha yrkestrafiktillstånd.”
Utan tillståndet kan företag inte försäkra bilarna för ändamålet.

När kunden anlitar en flyttfirma som saknar tillstånd, så gäller inte försäkringarna om något skulle hända. Om företaget dessutom har gjort en ansökan om Rut-avdrag för flyttuppdraget, så kan kunden bli skyldig att betala tillbaka. Och om flytten skulle orsaka skador på andra platser som en trappuppgång eller uppfart, då blir kunden även ansvarig för kostnaderna.

“Som en Flyttfirma erbjuder vi allt inom Flytt, Flyttstädning och Flytthjälp”

MB Clenservice AB innehar trafiktillstånd och är ditt självklara val när du ska flytta.

Kontrollera MB Cleanservice AB:s tillstånd genom att klicka på länken nedan och ange vårt organisationsnummer: 559029-9755

https://yttkoll.transportstyrelsen.se/extweb/Trafiktillstand/

MB Cleanservice AB har lång erfarenhet av branschen och lägger stort värde vid kundbelåtenhet. Vi kan förutom flytthjälp även erbjuda flyttstäd och transporter.

Vi på MB Cleanservice AB kan som flyttfirma i Malmö hjälpa er med till exempel bohagsflytt (privatflytt), kontorsflytt eller flyttstädning inom hela Skåne och Sverige.

Förutom själva flytten kan vi erbjuda full flyttservice med packning, emballering, uppackning eller övriga typer av fysiskt krävande arbeten och transporter.

Tjänsten bohagsflytt/flytthjälp samt flyttstäd ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget genom att klicka här.
Dina ägodelar är försäkrade genom Länsförsäkringar Skåne.

Kontakta oss idag

Behöver ni hjälp av en flyttfirma i Skåne och önskar ett kostnadsförslag, kontakta oss för mer personlig service. Vi på kontoret hjälper er med alla frågor gällande din flytt.

Anlita alltid proffs. MB Cleanservice AB. Flytthjälp och flyttstädning på dina villkor.

Varför flytthjälp från MB Cleanservice?

MB Cleanservice flyttfirma i Malmö och Skåne kan hjälpa er med bohagsflytt (privatflytt) samt flyttstädning. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa dig oavsett om det är ett stort, litet, enkelt eller avancerat uppdrag.
Vi erbjuder helhetslösning inom flytthjälp till både privata och företags kunder.

Alla som utför flyttjänster måste ha ett tillstånd för yrkestrafik.
MB Cleanservice AB innehar trafiktillstånd och är ditt självklara val när du ska flytta. Kontrollera MB Cleanservice AB:s tillstånd genom att klicka på länken nedan och ange vårt organisationsnummer: 559029-9755

https://yttkoll.transportstyrelsen.se/extweb/Trafiktillstand/

Som kund hos oss ingår alltid ansvarsförsäkring om en olycka sker.
MB Cleanservice har försäkringar som täcker eventuella skador på egendom som vår personal orsakar i samband med flytthjälp.

Om ni eller ny ägare mot all förmodan inte skulle vara nöjda med flyttstädningen så åtgärdas eventuella brister helt kostnadsfritt. En flyttstädning bör helst besiktigas samma dag efter att städningen är klar för att vi ska hinna åtgärda eventuella brister innan ny hyresgäst/ägare flyttar in.

Förutom själva flytten så erbjuder MB Cleanservice helhetslösningar
som packning, flytt/transport och flyttstädning. Kontakta oss för gratis offert.

Vi har flera år av erfarenhet inom flytthjälp och vi hjälper gärna till med praktiska tips som kan underlätta din flytt. Vi på MB Cleanservice hjälper dig med alla frågor rörande din flytt. Tveka inte att kontakta oss. Vi sköter även det administrativa runt RUT-avdraget.