EN FLYTTFIRMA ATT LITA PÅ

En flytt är sällan helt bekymmersfri men med rätt flyttfirma till din hjälp blir arbetet betydligt mycket enklare och processen effektivare i samtliga steg.

MB Städ och Flytt är en komplett och väletablerad flyttfirma som utgår från Malmö men levererar kvalitativ flytthjälp och assistans åt samtliga privatpersoner och företag i hela Sverige. Med noggrant formade flyttjänster och flera års erfarenhet i branschen har vi kapaciteten och erfarenheten som krävs för att ansvara för samtliga flyttuppdrag. Oavsett uppdragets storlek eller karaktär kommer vi med våra behovsanpassade lösningar kunna ge dig vad du behöver när du behöver det.

För en lyckad flytt krävs noggrann planering, stora kraftansträngningar och smarta logistiska lösningar. Här används hjärna och hjärta lika mycket som muskelkraft och vi tror stenhårt på att det är just det som hjälpt oss växa till den flyttfirma vi är idag.

Privatflytt

Har man tidigare på något vis varit involverad i en flytt så vet man också hur påfrestande och tidskrävande det är. Det är många moment som ska pareras både inför, under och efteråt men med rätt flyttfirma till sin hjälp behöver det inte bli allt för problematiskt och krävande att byta adress. Vi kan hjälpa dig packa och förse dig med rätt emballage för en smidigare och säkrare packning. När flyttdagen sedan väl är där kommer vi som utlovat och bär liksom transporterar tills allt är på plats och vi sett att du är nöjd med vårt arbete. För att fullända vår flytthjälp kan vi också ta över ansvaret för din återstående flyttstädning och allt som du behöver förvaring åt kan vi ordna magasineringsplats åt.

Smidigt och tidsbesparande.
Du behöver inte själv boka flyttfordon.
Med allomfattande ansvar slipper du avbrott i vardagen.
Tryggt och säkert genom erfarenhet och fullständiga försäkringar.

Företagsflytt

Vid en kontorsflytt är kraven på oss som flyttfirma extra höga, men efter att ha ansvarat för mängder av företagsflyttar, stora som små, är vi säkra på att vi kan leverera vad du söker. Vi ser till så att ni får en smidig övergång till era nya lokaler utan att kostsamma avbrott i ert dagliga arbete eller er produktion. Vi håller oss tillgängliga och flexibla för att anpassa oss efter era tider och arbetsscheman. Önskar du flytthjälp under helgen, semestern eller kvällstid så löser vi givetvis det.

Erfarenhet som betryggar packning liksom transport.
Färre kostsamma avbrott.
Effektiv flytt och transport så ni snabbt kan återuppta er verksamhet på den nya adressen.
Full försäkring som täcker för skador och problem under flytten.

Flytta tryggt och säkert med oss!

Alla som utför flyttjänster måste ha ett tillstånd för yrkestrafik.
Yrkestrafiklagen (1998:490) säger att: ”Den som ställer fordon och förare till allmänhetens förfogande för att mot betalning utföra tjänster ska ha yrkestrafiktillstånd.”
Utan tillståndet kan företag inte försäkra bilarna för ändamålet.

När kunden anlitar en flyttfirma som saknar tillstånd, så gäller inte försäkringarna om något skulle hända. Om företaget dessutom har gjort en ansökan om Rut-avdrag för flyttuppdraget, så kan kunden bli skyldig att betala tillbaka. Och om flytten skulle orsaka skador på andra platser som en trappuppgång eller uppfart, då blir kunden även ansvarig för kostnaderna.

“Som en Flyttfirma erbjuder vi allt inom Flytt, Flyttstädning och Flytthjälp”

MB Clenservice AB innehar trafiktillstånd och är ditt självklara val när du ska flytta.

Kontrollera MB Cleanservice AB:s tillstånd genom att klicka på länken nedan och ange vårt organisationsnummer: 559029-9755

https://yttkoll.transportstyrelsen.se/extweb/Trafiktillstand/

MB Cleanservice AB har lång erfarenhet av branschen och lägger stort värde vid kundbelåtenhet. Vi kan förutom flytthjälp även erbjuda flyttstäd och transporter.

Vi på MB Cleanservice AB kan som flyttfirma i Malmö hjälpa er med till exempel bohagsflytt (privatflytt), kontorsflytt eller flyttstädning inom hela Skåne och Sverige.

Förutom själva flytten kan vi erbjuda full flyttservice med packning, emballering, uppackning eller övriga typer av fysiskt krävande arbeten och transporter.

Tjänsten bohagsflytt/flytthjälp samt flyttstäd ingår i skattereduktion för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget genom att klicka här.
Dina ägodelar är försäkrade genom Länsförsäkringar.

Därför völjer kunder MB Städ och Flytt

För att vi är måna om att samtliga ska få rätt hjälp motsvarandes deras förväntningar sker all planering tillsammans med kunden. Vi lämnar samtidigt också ut en mycket tydlig och noga framtagen offert som redogör för samtliga kostnader och vad vi kommit överens om rörande tider, arbetsmoment etc.
Vi packar med omsorg som om det vore vårt egna bohag och med stor förståelse för sakers affektionsvärde. Med rätt val av emballage och säkerhetsåtgärder i form av exempelvis speciella filtar ser vi till så att det packas säkert och att inget kommer till skada under flytten.
Givetvis är vi fullt försäkrade genom Länsförsäkringar om något skulle gå snett under vårt flyttarbete så att kunden blir ersatt för skadan eller problematiken som vi åsamkat.
Samtliga arbetsinsatser omfattas av vår kvalitetsgaranti. Anser man att arbetet inte utförts enligt överenskommelse eller inte nått upp till vad man förväntat sig är man fri att reklamera tjänsten så att vi i vår tur får chans att kompensera för det som brustit.
Med välgjord planering och god lokalkännedom väljer vi alltid den bästa rutten för flyttlasset för att spara in på både tid liksom pengar åt våra kunder.

Sedan start har vi vuxit stadigt och vi är helt övertygade om att vår framgång grundar sig i det faktum att vi värnar om närheten till våra kunder och att vi alltid levererar vad som utlovats. Vi vet att vi inte överlever utan kundens nöjdhet och lämnar därför aldrig ett jobb innan vi är säkra på att allt är till belåtenhet.

Vi hjälper dig i Malmö med allt kring din flytt

En etta som ska tömmas eller en större företagsverksamhet på väg mot nya lokaler? Oavsett hur stort flyttuppdraget är eller vad du som kund behöver för just din flytt kommer vi på MB Städ och Flytt kunna möta upp behoven. Låt oss skicka ut en offert till dig för din flytt och hör av dig till oss om du behöver svar på några eventuella frågor. Vi finns här för dig både inför, under och efter din flytt redo att se till så att också du kan få precis den flytt du önskar.

Kontakta oss idag

Behöver ni hjälp av en flyttfirma i Skåne och önskar ett kostnadsförslag, kontakta oss för mer personlig service. Vi på kontoret hjälper er med alla frågor gällande din flytt.

Anlita alltid proffs. MB Cleanservice AB. Flytthjälp och flyttstädning på dina villkor.

Varför flytthjälp från MB Cleanservice?

MB Cleanservice flyttfirma i Malmö och Skåne kan hjälpa er med bohagsflytt (privatflytt) samt flyttstädning. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa dig oavsett om det är ett stort, litet, enkelt eller avancerat uppdrag.
Vi erbjuder helhetslösning inom flytthjälp till både privata och företags kunder.

Alla som utför flyttjänster måste ha ett tillstånd för yrkestrafik.
MB Cleanservice AB innehar trafiktillstånd och är ditt självklara val när du ska flytta. Kontrollera MB Cleanservice AB:s tillstånd genom att klicka på länken nedan och ange vårt organisationsnummer: 559029-9755

https://yttkoll.transportstyrelsen.se/extweb/Trafiktillstand/

Som kund hos oss ingår alltid ansvarsförsäkring om en olycka sker.
MB Cleanservice har försäkringar som täcker eventuella skador på egendom som vår personal orsakar i samband med flytthjälp.

Om ni eller ny ägare mot all förmodan inte skulle vara nöjda med flyttstädningen så åtgärdas eventuella brister helt kostnadsfritt. En flyttstädning bör helst besiktigas samma dag efter att städningen är klar för att vi ska hinna åtgärda eventuella brister innan ny hyresgäst/ägare flyttar in.

Förutom själva flytten så erbjuder MB Cleanservice helhetslösningar
som packning, flytt/transport och flyttstädning. Kontakta oss för gratis offert.

Vi har flera år av erfarenhet inom flytthjälp och vi hjälper gärna till med praktiska tips som kan underlätta din flytt. Vi på MB Cleanservice hjälper dig med alla frågor rörande din flytt. Tveka inte att kontakta oss. Vi sköter även det administrativa runt RUT-avdraget.