ANSIKTET UTÅT MOT KUNDERNA

MB Cleanservice AB utför kvalitativ butiksstädning till rätt pris, med hygien och miljö i fokus. Oavsett vilken typ av butik ni har kan vi se till att städningen möter era krav och behov. En ren och fin butik ökar kundupplevelsen och bidrar till en långsiktig lönsamhet i butiken.

MB Cleanservice AB som städfirma har ett stort antal nöjda kunder och referenser som du kan ta del av vid vårt besök och vid en offert. Vi har lång erfarenhet av städning av både stora och små butiker.
Med butiksstädning från oss får ni bästa möjliga service av erfarna lokalvårdare till bra pris.

Noggranna städinstruktioner, checklistor och kvalitetsmål säkerställer våra levererade städtjänster. Vi anpassar vårt städarbete efter dina öppettider och är flexibla i vårt utförande.

Vår personal är försäkrade genom Fora och vi har kollektivavtal för alla anställda.
Vi är fullt försäkrade med ansvarsförsäkring och företagsförsäkring.
Ni bestämmer själva vilken tid på dygnet, vilka dagar i veckan och hur det ska städas, och vi anpassar hela tiden vår butiksstädning efter era behov och önskemål.

Om du vill få en riktigt proffsig butiksstädning föreslår vi att du kontaktar oss redan i dag för att boka in ett första möte. Vi går igenom vilka önskemål och behov du har gällande din verksamhet.
Hur ofta du behöver få det städat i din butik beror såklart dels på vilken typ av verksamhet det rör sig om, hur stor kundtillströmning ni har samt hur stor butiken är.

Det finns ett antal branscher där det ställs särskilda krav på hur städningen ska utföras för att kunderna ska trivas och för att du ska kunna upprätthålla säkerheten. Ett exempel på detta är frisörsalonger och skönhetssalonger. Här måste hygienen hållas på toppnivå för att undvika att bakterier sprids eller att kunder kommer i kontakt med kemikalier som bör undvikas.

Rent och snyggt även på kontoret

Har du även ett kontor eller annan företagslokal som behöver städas?
Kontakta oss redan i dag för att boka in ett första möte där vi sätter oss ner tillsammans och går igenom ditt behov av butiksstädning.

Bra att veta

MB Cleanservice är experter inom flytt och städning i Malmö och Skåne med flera års erfarenhet. Tack vare vår unika flexibilitet och anpassningsbara möjligheter kan vi erbjuda tjänster till rimliga priser. Städning görs på önskad dag och tid, alternativt varje, varannan eller var fjärde vecka efter dina önskemål. Flyttstädning bokar vi efter kundens önskemål.

Som kund hos oss ingår alltid ansvarsförsäkring om en olycka sker. Dessutom är vi ett företag där trygghet och god kommunikation med våra kunder utgör en stor och viktig del av vår arbetspolicy. Du kan känna dig helt trygg när du anlitar oss!
Vi tar fullt ansvar för alla arbeten och du kan alltid nå en ansvarig hos oss om du skulle behöva det.

Vår Nöjd-Kund-Garanti är mycket enkel. Vi vill ha nöjda kunder. Vi på MB Cleanservice AB vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av städbolag och därför erbjuder vi alla våra kunder 100% Nöjd-Kund-Garanti. Helt kostnadsfritt. Så om vi har gjort något fel eller om du inte är nöjd med vår städning, då åtgärdar vi det du inte är nöjd med. Tänk dock på att du måste reklamera tjänsten till oss senast tre dagar efter servicetillfället.

Vår personal har lång erfarenhet av städning.
Bra villkor och kollektivavtal är en självklarhet för oss.
All vår personal i städfirman är försäkrade i Fora och företaget har kollektivavtal.
All personal på MB Cleanservice måste genomgå våra internutbildningar som grundar sig på kunskapskraven, innan de börjar jobba hos oss.

Våra kunder är #1, kvalitet är #2 och priset är #3. Vi är engagerade i att ge bra kvalitet till rätt pris.

Vi på MB Cleanservice tror på att goda kundrelationer bygger på ett ömsesidigt förtroende, god kommunikation och långsiktiga relationer.

En stor del av våra kunder är oss trogna i många år. Detta är vi väldigt stolta över, men det ställer också stora krav på oss som städ- och flyttfirma att fortsätta leverera och hålla våra kunder nöjda även i framtiden.

Den bästa reklamen sägs vara nöjda kunder, och det håller vi med om till 100%.
Därför har vi på MB Cleanservice skapat ett lojalitets/bonusprogram till våra kunder.

Rekommendera MB Cleanservice till dina vänner, bekanta, familjemedlemmar eller företag så belönar vi dig som trogen kund hos oss.

Det lönar sig att rekommendera MB Cleanservice och det kommer att synas på din faktura.

LÄS MER