Det ska löna sig att vara kund hos MB Cleanservice AB!

Vi på MB Cleanservice AB tror på att goda kundrelationer byggs på ett ömsesidigt förtroende, god kommunikation och långsiktiga relationer med kunden.

Stor del av våra kunder är oss trogna i många år. Detta är vi väldigt stolta över, men det sätter också stora krav på oss som städ- och flyttfirma att fortsätta leverera och hålla våra kunder nöjda även i framtiden.

Den bästa reklamen sägs vara nöjda kunder. Och det håller vi med om till 100%.
Därför har vi på MB Cleanservice AB skapat ett lojalitets/bonusprogram till våra kunder.

Rekommendera MB Cleanservice AB till dina vänner, bekanta, familjemedlemmar eller företag så belönar vi dig som trogen kund hos oss.

Det kommer att löna sig att rekommendera MB Cleanservice AB och det kommer att synas på din faktura.

Vårt lojalitet/bonusprogram fungerar på följande sätt:

Om du redan är kund hos oss och rekommenderar våra tjänster till en vän eller ett företag så drar vi pengar från din faktura. Hur mycket pengar vi drar från din faktura beror på vilken typ av kund du har rekommenderat och vilken typ av tjänst kunden köper av oss.

Följande regler gäller för bonusprogram:

Om kunden du/ni rekommendarar till oss tecknar veckovis avtal med oss
bjuder vi på summa som motsvarar en (1) städ hos dig/er.

Om kunden du/ni rekommendarar till oss anlitar oss till tjänsten flytthjälp och flyttstäd (paket erbjudande) bjuder vi på summa som motsvarar en (1) städ hos dig/er.

Om kunden du/ni rekommendarar till oss anlitar oss till tjänsten flyttstäd eller storstäd bjuder vi på summa som motsvarar halva (1/2) städ hos dig/er.

Viktigt! Ny kund måste ange namn på personen som har rekommenderat oss vid bokning. Bonus gäller inte i efterhand, dvs om vi har utfört tjänsten hos kunden. Bonusprogram gäller EJ till övriga tjänster.

För mer information och villkor gällande hur vårt lojalitets/bonusprogram fungerar, tveka inte att ringa vår kundtjänst så berättar vi mer.