Rynkeby Sponsor

MB Cleanservice AB är GOLD SPONSOR

100 PROCENT TILL BARN MED CANCER

Vi är väldigt stolta att presentera att MB Cleanservice AB är GOLD SPONSOR av Team Rynkeby.

Team Rynkeby – God Morgons huvudsponsor God Morgon och står för alla centrala projektkostnader, vilket innebär att 100 procent av de insamlade medlen går vidare till organisationerna som vi samarbetar med i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Färöarna och Island. Donationer från våra svenska lag går oavkortat vidare till Barncancerfonden.

rynkeby3

Team Rynkeby – God Morgon om MB Cleanservice AB:
MB Clean Service, ett städ och flytt bolag med lång erfarenhet i branschen.

Ett företag där trygghet och god kommunikation med våra kunder utgör en stor och viktig del av vår arbetspolicy. Vi tror på att goda kundrelationer byggs på ett ömsesidigt förtroende. Vi utgår ifrån kundens behov och önskemål och försöker vara tillmötesgående i alla lägen. Vår målsättning är att utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

De erbjuder Hemstädning, Storstädning, Flyttstädning, Fönsterputs och Kontorsstädning inom Malmö med omnejd och Flytt i hela Sverige. Hos dem får du trygghet och kvalitet till låga priser. Alla deras tjänster omfattas av deras generösa Nöjd-Kund-Garanti.

“Med vår sponsring av Team Rynkeby – God Morgon Malmö vill vi, förutom att bidra med ekonomiskt stöd, även vara personligt engagerade. Att hjälpa dom drabbade barn och familjer att få vård är det minsta som vi på
MB Cleanservice AB kan göra, och det är vi väldigt stolta över” säger deras VD, Boban Cetkovic.

Tack så mycket MB Cleanservice AB. Vi är hedrade att få presentera er som en av våra guldsponsorer.💛

rynkeby2