Lojalitet – Bonusprogram
Vi på MB Cleanservice AB tror på att goda kundrelationer byggs på ett ömsesidigt förtroende, god kommunikation och långsiktiga relationer med kunden.

Stor del av våra kunder är oss trogna i många år. Detta är vi väldigt stolta över, men det sätter också stora krav på oss som städ- och flyttfirma att fortsätta leverera och hålla våra kunder nöjda även i framtiden.

Den bästa reklamen sägs vara nöjda kunder. Och det håller vi med om till 100%.
Därför har vi på MB Cleanservice AB skapat ett lojalitets/bonusprogram till våra kunder.

Rekommendera MB Cleanservice AB till dina vänner, bekanta, familjemedlemmar eller företag så belönar vi dig som trogen kund hos oss.

Det kommer att löna sig att rekommendera MB Cleanservice AB och det kommer att synas på din faktura.

Vårt lojalitet/bonusprogram fungerar på följande sätt:

Om du redan är kund hos oss och rekommenderar våra tjänster till en vän eller ett företag så drar vi pengar från din faktura. Hur mycket pengar vi drar från din faktura beror på vilken typ av kund du har rekommenderat och vilken typ av tjänst kunden köper av oss.

Exempel: Om du är kund hos oss varannan vecka och din vän som du hänvisar till oss tecknar en likadan tjänst så bjuder vi på kostnaden för ett (1) städ hos dig. Pengarna dras från nästa faktura.

Vi belönar dig även om du skickar oss kunder som är intresserade av andra uppdrag.

Exempel: Om du rekommenderar oss till din vän som flyttar och är i behov av flytthjälp och flyttstäd så erbjuder vi 10% av priset som kunden betalar till oss.

Exempel: Rekommenderar du oss till en företagskund, BRF eller mäklarfirma då blir din bonus ännu större. Ring för en offert.

För mer information och villkor gällande hur vårt lojalitets/bonusprogram fungerar, tveka inte att ringa vår kundtjänst så berättar vi mer.

Det ska löna sig att vara kund hos MB Cleanservice AB!